19 december, 2007

Hallo allemaal,

EINDELIJK WEER NIEUWS VAN ONS!!!!!!!


Het heeft even geduurd , maar vanaf nu zal ik proberen, als ik in de buurt ben van een computer, om bij te blijven met de blog.

Als jullie dit lezen zijn wij natuurlijk allang aangekomen in Brisbane, maar toch wil ik jullie vertellen hoe het met ons is vergaan na ons laatste berichtje.

Zaterdag 17 november's middags was er een afscheidsfeestje georganiseerd en we hebben ons laten verrassen door al die lieve mensen die de moeite hadden genomen om te komen. Er werden sketjes gedaan, voordrachtjes een gedicht van mijn moeder en een stukje van mijn vader en ook mijn zus had een ode voor mij!
Zo lief, zo ontroerend, heel wat tranen zijn er gevallen. We willen dan ook iedereen bedanklen voor hun komst en voor alle tijd, moeite en liefde die ze erin gestopt hebben.

De week erna was natuurlijk druk, er valt ook zoveel te regelen en ook moest er nog veel ingepakt en verkocht worden. Maar het puzzeltje paste precies in elkaar, want alles wat we verkochten werd het weekend, voordat de verhuizers en container zouden komen,opgehaald en hoefden we niet te lang zonder bijv. de bank, de bedden met matrassen, mijn kleine autootje en andere kleine dingen.
Voor Shannon was er op school een afscheidsfestje georganiseerd door haar mentors. Het was zo lief en gezellig, alle attenties en aandacht die Shannon kreeg hebben haar goed gedaan, maarja afscheid nemen blijft moeilijk en alles voor de laatste keer doen met je vriendinnen ook!
Zondag 25 november was de laatste keer in de Bethel, afscheid nemen, voor de laatste keer daar rondlopen, meezingen en luisteren naar Gods woord en knuffelen met lieve mensen.... wat zal ik iedereen missen!!!
Maandag 26 november 8.30 kwamen de verhuizers en al snel veranderde ons huis tot een pakhuis, overal dozen en ingepakte meubels. Juul en Shan waren al vrij, maar gingen tijdens de lunchpauze weer even naar school om te kletsen, gezellig!
Vanaf die dag sliepen we in Marum, bij onze lieve vrienden Benjamin en Yvonne.
Ook dinsdag was het nog inpakken en rond 10.00 kwam de container. Rond een uur of 2 was de container gevuld en weg waren ze, en dan sta je daar in een vreemd leeg huis.
Christy was woensdag 28 november voor het laatst op school en ook van haar werd afscheid genomen. Toevallig mocht haar klas die dag een voorstelling geven in de aula en kon christy daar nog lekker aan meedoen en ervan genieten.
Woensdagavond namen Ben en Yvon ons mee uit eten en hebben we voor het eerst kangoeroe vlees geproefd. We aten namelijk in een australisch restaurantje en hadden een menu met van alles en nog wat, vaan voor gerecht tot en met het toetje australisch lekkernijen.
De andere dagen zijn we bezig geweest met dingen wegbrengen naar de stort schoonmaken en andere dingen regelen.
En donderdag nog even een rondje nederland gedaan, even naar Ben en Debby en daarna naar Rob en Sella, het was gezellig en goed om zo nog even contact te hebben in alle rust!
Vrijdagavond bij pa en ma gegeten en afscheid genomen van een oude buurvrouw en toen naar Leek om daar afscheid te nemen van alle buren en anderen. Nog even Ben en Yvons nieuwe huis bewondert en terug om de laatste hand aan de koffers te leggen.
Het was een kort nachtje, want we moesten om 8.00 op schiphol zijn om in te checken.
Gelukkig waren we mooi op tijd en hoefden we niet te wachten bij de incheckbalie, dus hebben we even op iedereen gewacht die zou komen en samen lekker even koffie gedronken. Maar ja dan komt het moment dat je door die poort moet gaan, knuffelen, zoenen en nog een keer knuffelen, het was zo moeilijk!
en toen gingen we maar, nog even weer zwaaien en omkijken, weer zwaaien en toen waren we erdoor heen. Straks ga ik weer verder..........

liefs, Nusch